Stäng

Matematiken genomsyrar hela vår vardag. Alltifrån enkla uppskattningar och jämförelser av antal, storleksförhållanden, vikt m.m. till rena beräkningar. Matematiken är helt enkelt ett språk att göra sig förtrogen med för att därigenom kunna hantera allt från vardagsekonomi till kärnfysik.

I sin mest grundläggande form handlar det om geometriska figurer, att mäta volymer och jämföra storheter som längd, vikt, hastighet m.m. Här underlättar det att ha tillgång till geometriska figurer du kan hålla i handen, där du kan mäta volymen eller där du kan lära dig att rita upp saker i skala.

Matematik kan angripas från många olika håll från lek till datorspel. Att traggla formler i matteboken är bara ett av många sätt att nå samma mål. Övning i huvudräkning kan t.ex. ske med våra matematikspelkort eller med vikter och våg. Ett annat sätt att lära in kan vara att samla prover tillsammans med biologin och räkna ut förhållanden mellan olika arter.

I högre årskurser kommer miniräknaren väl till pass. Beroende på dina behov kan du välja bland Texas Instruments eller lite enklare så som våra Mollic-räknare.

Läs mer

Exempel på artiklar i varugruppen Matematik

Du hittar fler artiklar när du väljer i varugrupperna ovan.

Decimalplattor
Art.nr MA90g
118,75 kr Köp
Bråkcirklar, whiteboard
Art.nr Ma90h
281,25 kr Köp
Bas 10 - Kubikdecimeter
Art.nr MA11b
243,75 kr Köp
Cirkellinjal 50 cm
Art.nr MA80g
487,50 kr Köp
Gradskiva, 360°
Art.nr MA9h
15 kr Köp
Tavelset
Art.nr MA80
1 493,75 kr Köp
Tärningar - Tecken
Art.nr MA8d
100 kr Köp

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan