Stäng

Ny medarbetare på Alega Skolmateriel

Alega Skolmateriel har i över 30 år jobbat med att förse skolor med utbildningsmateriel inom ämnena fysik, kemi, biologi, matematik och teknik. Vi vill bidra till att lärandet i skolorna ska vara engagerande och stimulerande och jobbar därför hela tiden med att hitta nya spännande läromedel. Med en stark tillväxt och en god lönsamhet söker vi nu en kollega som kan hjälpa oss ta nästa steg.

Arbetsbeskrivning
Din främsta uppgift är att utveckla vårt utbud av läromedel inom ämnesområdena. Du kommer även jobba med att marknadsföra våra produkter till skolor via olika kanaler som att delta på mässor, ha telefonkontakt och fysiska möten med våra kunder, sköta annonsering mm. Du kommer även stötta den övriga verksamheten med administrativa uppgifter. På Alega hjälps vi åt och arbetsuppgifterna kan därför variera lite från dag till dag.

Kvalifikationer
Vi ser att du har goda kunskaper inom två eller flera av ämnesområdena fysik, kemi, biologi, matematik eller teknik, samt är väl förtrogen med de kunskapskrav och läroplaner som finns idag. Du har god kunskap och kompetens inom digitala lärprocesser och högt tekniskt kunnande. Som person är du lyhörd, prestigelös och tar på ett naturligt sätt ansvar för att utveckla ditt arbete. Du är kommunikativ och kreativ. Vi ser gärna att du vågar tänka och pröva nytt tillsammans med andra.

Kanske är du en lärare som brinner för dina ämnesområden men som inte fått utlopp för all din kreativitet inom skolans verksamhet?

Anställningsvillkor
100% anställning / deltid kan diskuteras

Placering
Skara

Ansökan
Du söker tjänsten genom att skicka en ansökan med CV och personligt brev till andreas@alega.se där du lyfter fram varför du är intresserad av rollen och hur du matchar mot arbetsbeskrivningen.

Urval sker löpande så skicka in din ansökan direkt.

Vid frågor, kontakta:

Andreas Esbjörnsson
VD Alega Skolmateriel AB
070-55 00 957
andreas@alega.se

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan